Hondenfotograaf

Hondenfotograaf zijn is een passie.

Ik luister graag naar je ideeën om mooie, leuke en originele foto’s te maken van jouw hond. Mis zeker mijn speciale aanbieding niet een beetje verder op deze pagina.

Professionele Hondenfotograaf

Mijn naam is Stefan en afkomstig uit de kempen, het dorpje Veerle uit de gemeente Laakdal. Ik woon hier al jaren en heb hier ook mijn eigen fotostudio. Sinds mijn jeugdjaren wou ik altijd al een huisdier.

Na lang zeuren kreeg ik eindelijk van mijn vader en moeder mijn eerste huisdier. Een leuke rottweiler puppy. Jammer genoeg is deze aan het kauwen op zijn gouden bot in de hondenhemel. Ik had graag een foto van Rex laten zien, maar helaas heb ik er geen.

Op de dag van vandaag heb ik nog steeds een hond. Ik ben dan ook altijd bij het hondenras rottweiler gebleven, deze heb ik sinds 2012 en luistert naar de naam Bruce. Om maar even te zeggen dat ik wel een connectie heb met honden.

Fotograaf zijn, heeft ook altijd wel ergens diep in mij gezeten.Op dag vertelde een vriend me, “seg Stefan je maakt wel vaak foto’s van alles en iedereen. Zou je daar is niet iets mee doen?” . Dat heeft me aan het denken gezet.

Sinds ik van de schoolbanken ben verdwenen en beginnen werken als schrijnwerker in een familie bedrijf heb ik wat centen kunnen sparen om mijn eerste “echte” camera te kunnen kopen. Voorheen had ik iets goedkoop (wist ik veel), en wat later met de camera in je gsm natuurlijk.

Sinds toen ben ik het serieuzer beginnen aanpakken. Opleidingen volgen en heel veel zelfstudie gedaan. Zelfstudie en workshops doe ik nu nog altijd. Je kan altijd en van iedereen wel iets bijleren.

En al snel merk je waar je graag foto’s van maakt. Voor persoon één is dit van de natuur, voor de andere zijn dit auto’s. Voor mij was dit dieren. En zo ben ik op de dag van vandaag een professionele hondenfotograaf.

Voorbeeld Foto’s

Wil jij graag een fotoshoot van je hond? Bekijk dan hier mijn actie die enkel geldig is via mijn website.

hondenfotograaf stefan de fotoman niet te missen actie
Deze knop brengt je naar de actie pagina.
Je bent er bijna!